Kussens

LUNA PILLOW

Deze orthopedische kussens worden aanbevolen daar fysiotherapeuten (BV Fysiotherapeut Hompes in Budel en Fysiotherapie praktijk Soerendonk) vanwege hun “maanvorm” die perfect aansluit. Bij dit kussen kom je perfect met je hoofd op het kussen te liggen en met je schouders op het matras. Deze vorm is een bewezen vorm. Zie bijvoorbeeld Monaco kussen, Cassenz of butterfly kussen van Mahoton en de Silvana Support nekrol kussens. Bovendien is Luna Pillow gemaakt van goed ventilerend traagschuim waardoor deze nog minder drukpunten geeft en langer meegaat dat de latex varianten.

Door de maar liefs 8 varianten van dit kussen is er altijd wel een variant die voor u geschikt is. De Medium (M) uitvoering van dit kussen is van een wat zachtere traagschuim, de Firm (F) uitvoering is van een steviger traagschuim gemaakt.

Volgens onderstaan tabelletje kunt u uw kussen kiezen.

Ook ideaal om mee te nemen op vakantie. Door hem strak op te rollen en bv een riem er rond te doen is het maar een klein pakketje. Doe het kussen in een klein tasje en je kunt hem zelfs meenemen als vliegtuig kussen.